AXION BLUE 12 - 12 - 18 + 2MgO + 0,15(Fe,ZnCu,B) / 25 Kg

Το AXION BLUE είναι σύνθετο κοκκώδες λίπασμα για δυναμικές και απαιτητικές καλλιέργειες.
Κωδικός: Axion Blue 12 - 12 - 18 + 2MgO + 0,15(Fe,ZnCu,B)

Το AXION BLUE είναι σύνθετο κοκκώδες λίπασμα για δυναμικές και απαιτητικές καλλιέργειες.

Περιέχει σε ιδανική σχέση τα κύρια θρεπτικά μακροστοιχεία: άζωτο(Ν), φώσφορο ως (Ρ2Ο5) και κάλιο ως (Κ2Ο), σε μορφές ευδιάλυτες και άμεσα αφομοιώσιμες για όλα τα φυτά.

Είναι εμπλουτισμένο με τα μεσοστοιχεία: Μαγνήσιο ως (MgO), βασικό συστατικό της χλωροφύλλης και Θείο ως (SO3), που βελτιώνει την αλκαλικότητα και την ωφέλιμη πανίδα του εδάφους.

Περιέχει επίσης τα απαραίτητα για τα φυτά ιχνοστοιχεία:  σίδηρο(Fe), ψευδάργυρο(Ζn), χαλκό(Cu) και βόριο(Β), σε ικανοποιητικά ποσοστά, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες όλων των δυναμικών καλλιεργειών, όπως αμπέλια, ελιές, ακτινίδια, οπωροκηπευτικά (υπαίθρια και θερμοκηπίου), ανθοκομικά, καλλωπιστικά φυτά, εσπεριδοειδή κ.α.

Τα βασικά Μακροστοιχεία της σειράς φορμουλαρισμένα σε ιδανικές αναλογίες αποτελούν διαχρονικά την κλασική συνταγή επιτυχίας στη θρέψη όλων των καλιόφιλων και απαιτητικών καλλιεργειών.

Η πλατφόρμα των Μέσο- και Μίκρο-στοιχείων που εμπεριέχει, βοηθούν στη φωτοσύνθεση, στην ανθοφορία καθώς και στη φυτοϋγειονομική βελτίωση των συγκεκριμένων καλλιεργειών.

Reviews

There are yet no reviews for this product.